Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

A comparative quality optimisation between ring spun and slub yarns by using desirability function

Tytuł:
A comparative quality optimisation between ring spun and slub yarns by using desirability function
Autorzy:
Souid, H.
Babay, A.
Sahnoun, M.
Cheikrouhou, M.
Data publikacji:
2008
Słowa kluczowe:
ring-spun yarn
slub yarn
desirability function
yarn quality
przędza obrączkowa
przędza typu slub
jakość przędzy
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The present study was conducted to develop a credible approach to determine the quality of ring spun and slub yarns by virtue of criteria incorporating combinations of the fundamental fiber characteristics. Critical yarn parameters are to be investigated. The values of these tested properties were introduced into a database that ranked the quality of the yarn against industry standards. The paper investigates the possibilities of using the global optimization superimposed diagram response surface methodology in order to identify the spinner feasibility conditions across the customer yarn quality requirements. The spinner approach consists of optimizing the yarn count and twist. We have also studied the customer approach to optimize the yarn responses simultaneously by the use of the desirability functions. The response optimizer searches for a combination of input variables that jointly optimize the set of the responses by satisfying the customer requirements for each response in the set.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies