Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of measuring deviations of the components of layered walls on their durability

Tytuł:
Influence of measuring deviations of the components of layered walls on their durability
Autorzy:
Tomaszewicz, Dariusz
Baryłka, Adam
Data publikacji:
2020
Słowa kluczowe:
texture layer
hanger
lagging
anchor rod
cross structure of the building
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie  Pełny tekst  Link otwiera się w nowym oknie
The subject of the article is the impact of measurement deviations of three-layer walls on the durability of these walls in buildings erected according to the OWT-67 / N system. This problem mainly concerns the external facade texture layer, which, apart from its own weight load, is exposed to the destructive influence of external factors, which include wind suction load and temperature load. The measurement deviation regarding the texture layer is the varied thickness of the board. Other diverse components that affect the fusion of the texture layer with the insulation layer and the construction layer are: diameter of rods hangers, coating thickness of rods hangers and diameter of rods anchoring hangers. Based on these measurements, a polynomial model was created based on an experimental plan that evaluated the durability of the layered wall.
Opracowanie rekordu ze środków MNiSW, umowa Nr 461252 w ramach programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" - moduł: Popularyzacja nauki i promocja sportu (2020).

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies