Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Application of HPLC, Gel electrophoresis and size exclusion chromatography for separation and characterization of storage proteins of soybean and peanut

Tytuł:
Application of HPLC, Gel electrophoresis and size exclusion chromatography for separation and characterization of storage proteins of soybean and peanut
Autorzy:
Bhushan, R.
Dixit, S.
Data publikacji:
2012
Słowa kluczowe:
glycinin
arachin
molecular species and subunits
high-performance liquid chromatography
electrophoresis
size exclusion chromatography
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Certain practical aspects in the separation of large biomolecules have been discussed with the chosen examples of storage proteins from two important crops, viz, soybean and peanut. Importance of seeds and storage proteins along with classification and nomenclature of plant proteins is briefly mentioned. The present paper describes an updated knowledge and status on structural features of glycinin (major storage protein of soybean) and arachin (major storage protein of peanut) with respect to their molecular species, subunit structure, and their association-dissociation behavior by using techniques of high-performance liquid chromatography (HPLC), electrophoresis and size exclusion chromatography (SEC) which supplemented each other.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies