Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Technologiczne i mikrobiologiczne aspekty wpływu lizozymu na trwałość mięsa drobiowego

Tytuł:
Technologiczne i mikrobiologiczne aspekty wpływu lizozymu na trwałość mięsa drobiowego
Autorzy:
Malicki, A.
Trziszka, T.
Szpak, M.
Jarmoluk, A.
Janik, P.
Źródłowska-Danek, J.
Data publikacji:
2011
Słowa kluczowe:
lizozym
trwałość
mięso drobiowe
lysozyme
durability
poultry meat
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Praca wykonana w ramach realizacji projektu nr POIG.01.03.01-00-133/88-pt. "Innowacyjne technologie produkcji biopreparatów na bazie nowej generacji jaj (OVOCURA)". Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego realizowany w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies