Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Potencjal konkurencyjny przemyslu spozywczego w Polsce

Tytuł:
Potencjal konkurencyjny przemyslu spozywczego w Polsce
COMPETITIVE POTENTIAL OF FOOD INDUSTRY IN POLAND
Autorzy:
Malgorzata Juchniewicz
Katarzyna Lukiewska
Tematy:
FOOD INDUSTRY
POLAND
CAPITAL
LABOR
TOTAL PRODUCTIVITY
COMPETITIVE POTENTIAL
Język:
polski
Dostawca treści:
CEJSH
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The paper presents the evaluation of changes in competitive potential of food industry in Poland in the years 1994-2009. Accepted measure of competitive potential of this partial productivity (capital and labor), and total productivity (TFP). The analysis showed a significant increase in labor productivity and the level of technical equipment of employed. That was the basis for improving competitive potential of the food industry to compete on the EU market. However the most important is improving competitive potential in long-term. This requires, to a greater extent than at present, efforts to make changes related to the development of innovation (especially organizational and marketing innovation), creation and spreading of knowledge and intangible assets infrastructure.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies