Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Joanna Baran, Stopień internacjonalizacji sektora przetwórstwa mleka, Wydawnictwo SGGW w Warszawie, Warszawa 2019, 347 ss.

Tytuł:
Joanna Baran, Stopień internacjonalizacji sektora przetwórstwa mleka, Wydawnictwo SGGW w Warszawie, Warszawa 2019, 347 ss.
Joanna Baran, The Degree of Internationalization of the Milk Processing Sector
Autorzy:
Klepacki Bogdan
Tematy:
Recenzja
Przemysł mleczarski
Internacjonalizacja
Review
Dairy industry
Internationalization
Język:
polski
Dostawca treści:
CEJSH
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies