Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wytyczne do projektowania technologicznego i wyposażenia kawiarni w obiektach hotelowych

Tytuł:
Wytyczne do projektowania technologicznego i wyposażenia kawiarni w obiektach hotelowych
Autorzy:
Wielesik, Iwona
Zaremba, Robert
Tematy:
kawiarnie hotelowe
projektowanie i wyposażenie hoteli
Dostawca treści:
CEJSH
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Depending on character, the location and the size, with one's decor the cafe must create the adequate atmosphere and provide guests with psychological and physical comfort. For meeting these conditions without a doubt right colours of the inside, equipping with professional devices and the equipment are contributing, aesthetic furniture in appropriate dimensions, moreover the discreet illumination and other decorative elements. Apart from aesthetic impressions very much an actually selected discreet music is doing guests good in the background, extremely the tasty coffee, appetizing cakes and desserts which guests are eating in the premises. About the popularity of the cafe an amount constitutes guests visiting every day.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies