Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kultura żywieniowa w turystyce na przykładzie Japonii

Tytuł:
Kultura żywieniowa w turystyce na przykładzie Japonii
Autorzy:
Makała, Halina
Tematy:
Japonia
kultura japońska
kulinaria
kultura kulinarna
Dostawca treści:
CEJSH
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The article presents the characteristic of food culture in japanese cusine. Japanese cusine, rules of serving meals are described as well as cutlery used by serving the table are characrerised. Rules regulating food culture and types of meals prepared by Japanese people are presented. Finally, The Tea Cermony is characterised.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies