Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Osoblyvosti sotsialno-ekonomichnoho mekhanizmu upravlinnya trudovym potentsialom pidpryyemstv kharchovoyi promyslovosti

Tytuł:
Osoblyvosti sotsialno-ekonomichnoho mekhanizmu upravlinnya trudovym potentsialom pidpryyemstv kharchovoyi promyslovosti
FEATURES OF SOCIO-ECONOMIC MECHANISM OF MANAGEMENT LABOUR POTENTIAL OF ENTERPRISES OF FOOD INDUSTRY
Autorzy:
Alla V. Sherep
Iryna M. Dashko
Tematy:
MECHANISM
LABOUR POTENTIAL
SHOTS
INDUSTRY
FOOD INDUSTRY
STIMULATION
LABOUR
QUALITY OF LIFE
PROFIT
ECONOMIC CRISIS
Język:
ukraiński
Dostawca treści:
CEJSH
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
In the article the features of socio-economic mechanism of management are exposed by labour potential of enterprises of food industry. Certain organizational approaches and methodology of research of labour potential of enterprise. Worked out to recommendation in relation to overcoming of existent problems of economic development of enterprises of food industry.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies