Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Technological and Organisational Innovations in Catering Businesses

Tytuł:
Technological and Organisational Innovations in Catering Businesses
Autorzy:
Tul-Krzyszczuk Agnieszka
Gębski Jerzy
Maciąg Agnieszka
Data publikacji:
2019-01-08
Tematy:
technology innovations
organizational innovations catering firms
products
processes
gastronomy and hospitality
Język:
angielski
polski
Dostawca treści:
CEJSH
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The main aim of the article is to present certain aspects of technological and organisational innovations on the basis of literature and the results of the authors’ survey carried out among 99 representatives of catering businesses. The research was carried out in 2014-2016 and focused on technological innovations. Its results indicate that improvements in the production process are contingent on the financial status of the firm and the scope of its activity. Low-calorie, organic and regional dishes were novelties introduced by companies from the sector. When it comes to the organisational innovations, respondents tended to indicate the following: cheaper sources of supplies, new operation strategies, reorganisation of organisational structures and new marketing methods.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies