Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

USŁUGI GASTRONOMICZNE W CENTRACH HANDLOWYCH WARSZAWY

Tytuł:
USŁUGI GASTRONOMICZNE W CENTRACH HANDLOWYCH WARSZAWY
GASTRONOMIC SERVICES IN WARSAW TRADE CENTERS
Autorzy:
MAKAŁA HALINA
GRZEGORZ ŁUCZAK SŁAWOMIR
Tematy:
usługi gastronomiczne
centra handlowe
konsumenci
catering services
shopping centers
consumers
Język:
polski
Dostawca treści:
CEJSH
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
W pracy scharakteryzowano rodzaje usług gastronomicznych i czynniki wpływające na atrakcyjność lokali w opinii konsumentów. Przedstawiono zasady funkcjonowania centrów handlowych oraz ofertę gastronomiczną dla klientów. Zaprezentowano dostępność usług gastronomicznych na przykładzie trzech wybranych centrów handlowych w Warszawie: CH Arkadia, CH Blue City i CH Złote Tarasy.

The types of catering services and factors influencing the attractiveness of premises in the opinion of consumers are characterized in the work. The principles of operation of shopping centers and catering offer for customers are presented. The availability of catering services is presented on the example of three selected shopping centers in Warsaw: CH Arkadia, CH Blue City and CH Złote Tarasy.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies