Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Vývoj slovenského bryndziarstva a syrárstva do roku 1948 s dôrazom na okres Zvolen

Tytuł:
Vývoj slovenského bryndziarstva a syrárstva do roku 1948 s dôrazom na okres Zvolen
Evolution of the Slovak sheep cheese and cheese industries, until 1948 with an emphasis placed on the Zvolen district
Autorzy:
Jozef Pavlov
Tematy:
sheep cheese, cheese, Zvolen district, production, distribution, sale
Język:
słowacki
Dostawca treści:
CEJSH
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The report addresses the evolution of the traditional Slovak sheep cheese and general cheese idustries. It describes the fight of the manufacturers within the battle for (high) quality of sheepe cheese, their professional association in order to coordinate production, distribution and sale of all cheese products. The report highlights the participation of the Zvolen district in this area of the Slovak economy.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies