Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Modelowanie zmian parametrów jakościowych produktów spożywczych w układzie produkt–opakowanie–otoczenie

Tytuł:
Modelowanie zmian parametrów jakościowych produktów spożywczych w układzie produkt–opakowanie–otoczenie
Modelling Changes in the Quality Parameters of Food Products in a Product-Packaging-Environment System
Autorzy:
Marzena Ucherek
Tematy:
quality
food products
packaging
Język:
polski
Dostawca treści:
CEJSH
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The article analyses changes in the quality parameters of products during storage in different storage conditions depending on the initial composition of the mixture of gases in the packaging. The storage test tests the changes in product quality parameters including the index of total sensorial quality, the acid value and the peroxide value. An estimated mathematical model of changes in the quality parameters of products in the product-packaging-environment system is the basis for determining the shelf life of packaged food products.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies