Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wybrane metody inżynierii jakości w zarządzaniu jakością i bezpieczeństwem żywności

Tytuł:
Wybrane metody inżynierii jakości w zarządzaniu jakością i bezpieczeństwem żywności
Quality Engineering Methods in Food Quality and Safety Management Systems
Autorzy:
Waldemar Dzwolak
Tematy:
RELATIVISATION
CRITERIAL QUALITY STANDARD
RELATIVE OPTIMALISATION
STAMP OF AVERAGE QUALITY
QUICKEN THREE-STEP ASSESSMENT
FOOD QUALITY
FOOD SAFETY
Język:
polski
Dostawca treści:
CEJSH
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Quality engineering is applied at a basic level in food quality and safety management. This paper presents the fundamentals of a number of quality engineering methods which may be useful in selecting raw material food suppliers and receiving them by delivery. The methods also may be used to define food quality and safety goals. Apart from a theoretical introduction to relativisation, relative opitimalisation, criterial quality standard (KWJ), average quality stamps (UZJ) and quicken three-step assessment (POT), the article also shows the application possibilities and practical examples of the above methods for food quality and food safety.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies