Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zarządzanie nowym produktem pochodzenia mlecznego

Problemem naukowym niniejszego artykułu jest zapełnienie luki w asortymencie spożywczym. Kożuch powstały z mleka znają konsumenci z wcześniejszych lat i jest to produkt wzbudzający skrajne emocje wśród społeczeństwa. W dzisiejszych czasach na rynku jest "wszystko" i wymyślenie całkowicie nowej rzeczy, której nie ma i nie było jeszcze w sprzedaży, jest bardzo trudne. Celem artykułu jest propozycja dla przedsiębiorstw mleczarskich, wyprodukowania tego kontrowersyjnego produktu w formie deseru mlecznego. W artykule jest przeprowadzony wywiad z konsumentami sklepu spożywczego na temat ich decyzji zakupowych na skutek ewentualnego wprowadzenia na rynek produktu powszechnie znanego, lecz do tej pory nieprodukowanego na skalę masową.(fragment tekstu)

The article describes the behavior of buyers and their purchasing needs. The author of the article, introduces a new product, which proposes to introduce into production and thereby to sell. The introduction of an entirely new consumer product on the market is very difficult and rare. A good way to get to know the opinion of the crowd with an innovative product for manufacturing companies is crowdsourcing, which can be used as a marketing study. With the introduction of a new product on the market, it is also important to educate consumers about purchasing needs and shaping their subsequent decision.(original abstract)

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies