Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Authenticity Tests of White Wines From the Apold Depression

Tytuł:
Authenticity Tests of White Wines From the Apold Depression
Autorzy:
Ecaterina Lengyel
László Sikolya
Data publikacji:
2014-12-01
Tematy:
authenticity
white wines
phenolic compounds
HPLC
spectrophotometer
Język:
angielski
Dostawca treści:
CEJSH
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
This paper aims at establishing distinctive elements regarding the authenticity of the following wines from the Apold vineyard: Sauvignon blanc, Fetească regală and Chardonnay. The paper aims at reviewing the color-giving components specific to white wines. Thus, through HPLC methods, we identified and quantified phenolic compounds which, in the end, presented total values between 86.085 mg/L and 89.272 mg/L. The present study also demonstrates the authenticity of these wines through spectrophotometric methods employed to determine the color of white wines. Based on the results obtained, we established that the studied wines are authentic, as the values resulted from the calculations in the procedure range between 0.015 and 0.019.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies