Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The Traceability Study in the Process of Manufacturing the Cheese With Romano Hard Paste

Tytuł:
The Traceability Study in the Process of Manufacturing the Cheese With Romano Hard Paste
Autorzy:
Mihaela-Adriana Tita
Adriana-Ioana Cipariu
Data publikacji:
2014-12-01
Tematy:
traceability
traceability system
SQLite Manager
Język:
angielski
Dostawca treści:
CEJSH
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
A constant concern of the scientific research in the field of food safety is the identification of methods, to determine in an objective way, the quality of the food, available on the market. The paper analyzes the traceability concept, the importance of traceability implementation of a traceability system, in an organization within the food chain.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies