Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Food Safety Through Application of an E-Learning Platform

Tytuł:
Food Safety Through Application of an E-Learning Platform
Autorzy:
Mihaela Adriana Tita
Otto Ketney
Tamosaitiene Loreta
Data publikacji:
2015-06-01
Tematy:
evaluation
tests
piloting
food safety
Język:
angielski
Dostawca treści:
CEJSH
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The paper investigates the effectiveness of a continuing online education course for the professionals, who provides information on the food safety working group from "Lucian Blaga" University of Sibiu, formed by students (specialization: Engineering and Management in Public Food and Agro-tourism), persons looking for a job (unemployed) and people who works in the food industry. Piloting materials was made both face to face and online. The knowledges was measured using evaluation tests after each lesson and through a final assessment test. The results of the promotion rate was over 90%, which indicates a high efficiency in terms of piloting materials adapted by teachers from the "Lucian Blaga" University.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies