Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

ADAPTATION PROCESS OF THE POLISH MEAT PROCESING SECTOR TO INTEGRATION WITH EU

Tytuł:
ADAPTATION PROCESS OF THE POLISH MEAT PROCESING SECTOR TO INTEGRATION WITH EU
Autorzy:
Urban R.
Pisula A.
Tematy:
ADAPTATION PROCESS
MEAT PROCESSING SECTOR
ECONOMICS
Język:
polski
Dostawca treści:
CEJSH
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
One of the main results of systems changes that have been under way in Poland for several years is, besides other things, the Polish meat industry's possibility to compete, which makes it necessary that as many Polish meat plants as possible reach the EU hygienic, sanitary and technical standards. This process was speeded up in the last three years. It is not realistic to think that all Polish meat plants which undergo modernisation programmes will achieve EU standards on the day of Poland's accession to EU. It is possible that about 1,800 meat plants will reach such standards by the end of 2004. This can create a production base, which will effectively compete by means of prices and quality of meat and processed meat products with producers of such products in other EU countries.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies