Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Goose meat as a nutritional source of dietary manganese. A systematic review of manganese content in goose meat

Tytuł:
Goose meat as a nutritional source of dietary manganese. A systematic review of manganese content in goose meat
Autorzy:
Goluch, Zuzanna
Haraf, Gabriela
Współwytwórcy:
Goluch, Zuzanna
Wydawca:
RepOD
Tematy:
Agricultural Sciences
goose
meat
manganase
Dostawca treści:
Repozytorium Otwartych Danych
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

The collection contains the results of a bibliographic query concerning original research articles on the manganese content in goose meat. The obtained records were used to develop a systematic review using PRISMA. An electronic-based search in the scientific libraries, Scopus, Web of Science and ScienceDirect was performed. Searches comprised a combination of MeSH terms and keywords, applying quotes and field tags with BOOLEAN operators. For all databases, four primally exclusion steps were determined: 1. keywords (“goose AND meat”) AND (manganese or mineral OR Mn), 2. years (1980-2022), 3. Language (English), 4. Publication type (article). The bibliographic query was made on October 17, 2022.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies