Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Raw data to article entitled "Enhancing the tribological performance of MAO coatings through hydrostatic extrusion of cp-Ti"

Tytuł:
Raw data to article entitled "Enhancing the tribological performance of MAO coatings through hydrostatic extrusion of cp-Ti"
Autorzy:
Maj, Łukasz
Muhaffel, Faiz
Jarzębska, Anna
Trelka, Anna
Trembecka-Wójciga, Klaudia
Kawałko, Jakub
Kulczyk, Mariusz
Bieda, Magdalena
Cimenoglu, Huseyin
Współwytwórcy:
Maj, Łukasz
Data publikacji:
2025-07-03
Wydawca:
RepOD
Tematy:
Engineering
N/A
Dostawca treści:
Repozytorium Otwartych Danych
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

The dataset contains raw data to article entitled "Enhancing the tribological performance of MAO coatings through hydrostatic extrusion of cp-Ti"

The files present the results of investigations of titanium substrates subjected to hydrostatic extrusion as well as titanium oxide coatings performed with scanning (SEM) and transmission electron microscopes (TEM), scratch tester, nanohardness tester, X-ray diffractometer (XRD), atomic force microscope (AFM) and wear tester. The files contain photographs of the samples surface topography, cross-sections/microstructures, chemical analysis of elements distribution, XRD patterns and images of scratched and worn surfaces.

This data is presented in the form of .txt text files, .tiff/.png/.bmp files readable with popular computer programs like IrfanView, .xls files readable with e.g. Microsoft Excel and .pdf readable with Acrobat Reader.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies