Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Physiochemical, nutritional and biological properties of untreated and plasma-treated raspberry juice

Tytuł:
Physiochemical, nutritional and biological properties of untreated and plasma-treated raspberry juice
Autorzy:
Dzimitrowicz, Anna
Współwytwórcy:
Dzimitrowicz, Anna
Data publikacji:
2025-02-12
Wydawca:
RepOD
Tematy:
Agricultural Sciences
Chemistry
N/A
Dostawca treści:
Repozytorium Otwartych Danych
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

The colletion contains a set of data related to the assessment of rasperry juice subjected to plasma treatment.

The research was carried out within Opus 23 project (UMO-2022/45/B/ST8/02410) granted by National Science Center (Poland). Aim of the project is to develop plasma-mediated functionalization of bevareges.

The set of data contains:

  1. Microbiological analysis
  2. Hydrogen peroxide measurements
  3. Cytotoxicity data
  4. Nitrite concentrations
  5. Series of OES spectra
  6. CIE Lab parameters of bevareges

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies