Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Condition and survival perspectives of natural regeneration of European ash (Fraxinus excelsior L.) in stands with different Scots pine (Pinus sylvestris L.) proportions

Tytuł:
Condition and survival perspectives of natural regeneration of European ash (Fraxinus excelsior L.) in stands with different Scots pine (Pinus sylvestris L.) proportions
Autorzy:
Turczański, Krzysztof
Współwytwórcy:
Gmerek, Krzysztof
Data publikacji:
2023-10-06
Wydawca:
RepOD
Tematy:
Agricultural Sciences
ash dieback
saplings
soil chemistry
browsing
non-optimal habitat
mortality
Dostawca treści:
Repozytorium Otwartych Danych
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

The data contained in the ‘Main data’ dataset include: no. of plot and subdivision, share of mature and pine trees, age of ash trees; assessed soil group acc. IUSS WRB 2015; results of soil analysis at the 20 cm depth, i.e. soil organic matter (SOM), soil pH, pH of forest litter, calcium carbonate, soil texture, total nitrogen (N), Ca, K and Na; no. of ash seedlings and saplings, no. of browsed and damaged seedlings and saplings, no. of dead seedlings and saplings without fungus damage symptoms; summer groundwater level; soil moisture measured at the 20 cm depth; canopy, shrub, herb, and moss covers. The data in the dataset called ‘Health status of ash saplings’ include: health status of seedlings and saplings, i.e. healthy, dead, with stem lesions, live with dead top, browsed, and dead without presence of Hymenoscyphus fraxineus (HF).

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies