Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Enhanced electrochemical performance of SnS-PPy-carbon black composite with a locust bean gum as a binder as in anode in lithium-ion batteries

Tytuł:
Enhanced electrochemical performance of SnS-PPy-carbon black composite with a locust bean gum as a binder as in anode in lithium-ion batteries
Autorzy:
Rudnicka, Ewelina
Galiński, Maciej
Jakóbczyk, Paweł
Współwytwórcy:
Rudnicka, Ewelina
Data publikacji:
2024-04-17
Wydawca:
RepOD
Tematy:
Chemistry
Dostawca treści:
Repozytorium Otwartych Danych
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Water-soluble binders – locust bean gum (LBG) and carboxymethyl cellulose (CMC) were tested with the SnS anode modified by new conducting material polypyrrole – carbon black composite (PPyCB) and compared with the environmentally unfriendly widely used polyvinylidene fluoride (PVdF) as an organic binder. The electrochemical properties of tested electrodes were investigated by galvanostatic charging/discharging tests, cyclic voltammetry, and electrochemical impedance spectroscopy. Kinetic parameters of electrode processes were calculated from resistances. The first discharge capacities were 2150 mAh g-1 , 1250 mAh g-1 and 960 mAh g-1 for SnS-PPyCB-LBG, SNS-PPyCB-CMC, and SnS-PPyCCB-PVdF respectively. The exchange current density for the SnS-PPyCB electrode is in the range of 4.6 × 10−6 mA cm−2 for the system with carboxymethyl cellulose to 1.97 × 10−6 mA cm−2 in the cell with LBG). Compared to PVdF, locust bean gum is an equally effective binder and may even enhance electrode kinetics. 

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies