Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Improvement of the quality of goats milk products, including their nutritional value, through the addition of plant juices

Tytuł:
Improvement of the quality of goats milk products, including their nutritional value, through the addition of plant juices
Autorzy:
Kaczyński, Łukasz
Współwytwórcy:
Gmerek, Krzysztof
Data publikacji:
2025-02-25
Wydawca:
RepOD
Tematy:
Agricultural Sciences
Medicine, Health and Life Sciences
goat’s milk
kefir
herbs
consumer
goat’s cheese
Dostawca treści:
Repozytorium Otwartych Danych
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Analysis of physicochemical and rheological properties of kefir obtained by hydrolysis and transgalactosylation of lactose and the addition of plant juices (buckthorn puree, mountain ash, beet, mulberry, burdock, aloe and kalanchoe pinnata) in various proportions (0.5%; 1.5% and 3%) in the process of lactic-alcohol fermentation. Analysis of the obtained goat cheeses with the addition of plant juices. the effect of adding plant juices on the change in pH, water activity and colour of kefir and goat milk cheese was assessed. Research carried out at the Faculty of Food Science and Nutrition, Poznań University of Life Sciences.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies