Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

A preliminary evaluation of the transformations occurring in the meat of crayfish Faxonius limnosus after application of a lactic fermentation process

Tytuł:
A preliminary evaluation of the transformations occurring in the meat of crayfish Faxonius limnosus after application of a lactic fermentation process
Autorzy:
Śmietana, Natalia
Współwytwórcy:
Śmietana, Natalia
Wydawca:
RepOD
Tematy:
Agricultural Sciences
crayfish
Faxonius limosus
lactic acid bacteria
bioactive compounds
fermentation
biotransformation
antioxidants
Dostawca treści:
Repozytorium Otwartych Danych
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

The dataset contains the results of experimental studies and numerical analyzes of the influence of fermentation the crayfishes meat with different starter cultures, which were presented in the article entitled „The Influence of Lactic Acid Bacteria Fermentation on the Bioactivity of Crayfish (Faxonius limosus) Meat” published in Fermentation.

Data deposited in the repository was saved in *.xlsx, *.jpg and *asc format.


Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies