Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antioxidant activity and iodine and thiamine content in Gnocchi-type dumplings and Ciabatta-type rolls with the addition of iodine-fortified dried carrots, pumpkins, broccoli, cauliflower and beetroots

Tytuł:
Antioxidant activity and iodine and thiamine content in Gnocchi-type dumplings and Ciabatta-type rolls with the addition of iodine-fortified dried carrots, pumpkins, broccoli, cauliflower and beetroots
Autorzy:
Jankowska, Agata
Szymandera-Buszka, Krystyna
Współwytwórcy:
Gmerek, Krzysztof
Data publikacji:
2025-03-27
Wydawca:
RepOD
Tematy:
Agricultural Sciences
iodine stability
thiamine
antioxidant activity
flour products
food fortification
Dostawca treści:
Repozytorium Otwartych Danych
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Iodine content (mg kg−1), thiamine (mg kg−1), antioxidant activity tested in ABTS and DPPH tests (mg Trolox/100g dry extract mass) measured in food products such as Gnocchi dumplings and Ciabatta rolls with the addition of iodine-fortified vegetables (pumpkin, broccoli, cauliflower, beetroot, carrot), tested after preparation (raw dough), heat treatment and storage. Heat treatment of Ciabatta rolls is baking, and for Gnocchi dumplings, it is boiling in water. Storage conditions for Ciabatta rolls are 21C/8 days and -21C/100 days and for Gnocchi dumplings -21C/100 days.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies