Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

A preliminary evaluation of the biotransformations occurring during 7 weeks of ripening in plant-based food (Camembert cheese alternative) from lupine seeds using lactic acid bacteria and Penicillium camembertii

Tytuł:
A preliminary evaluation of the biotransformations occurring during 7 weeks of ripening in plant-based food (Camembert cheese alternative) from lupine seeds using lactic acid bacteria and Penicillium camembertii
Autorzy:
Łopusiewicz, Łukasz
Współwytwórcy:
Łopusiewicz, Łukasz
Data publikacji:
2025-01-14
Wydawca:
RepOD
Tematy:
Agricultural Sciences
cheese alternative
ripening
lupine
plant-based food
Dostawca treści:
Repozytorium Otwartych Danych
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

The dataset contains the results of experimental studies and numerical analyzes of the biotransformation of lupine seeds by microorganisms (lactic acid bacteria and mold Penicillium camemberti) into plant-based food (Camembert cheese alternative) and physicochemical changes durign ripening process, which were presented in the article entitled „The Biotransformation of Lupine Seeds by Lactic Acid Bacteria and Penicillium camemberti into a Plant-Based Camembert Alternative, and Its Physicochemical Changes during 7 Weeks of Ripening” published in Fermentation.

 

Data deposited in the repository was saved in *.xlsx, and *.jpg format.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies