Tytuł pozycji:
Content of selected essential metals in the meat of perch (Perca fluviatilis) from north-central Poland
- Tytuł:
-
Content of selected essential metals in the meat of perch (Perca fluviatilis) from north-central Poland
- Autorzy:
-
Stanek, M.
Dabrowski, J.
Gackowski, G.
Rozanski, S.
Dlugosz, J.
- Data publikacji:
-
2019
- Wydawca:
-
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie / Polskie Towarzystwo Magnezologiczne im. Prof. Juliana Aleksandrowicza
- Źródło:
-
Journal of Elementology; 2019, 24, 1
1644-2296
- Język:
-
angielski
- Prawa:
-
CC BY-NC-SA: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach 4.0
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie