- Tytuł:
-
Wpływ składu modyfikowanej atmosfery na trwałość mięsa i wędlin podczas chłodniczego przechowywania
The influence of the composition of modified atmosphere on durability of meat and cold meat during cooling storage - Autorzy:
-
Rudy, M.
Zin, J.
Głodek, E. - Data publikacji:
- 2007
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
trwalosc przechowalnicza
atmosfera modyfikowana
przechowywanie
zywnosc
sklad atmosfery
wedliny
mieso - Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica; 2007, 25, 1; 79-84
0239-4243
2083-7399 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł