Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Determination of orange volume and surface area using image processing technique

Tytuł:
Determination of orange volume and surface area using image processing technique
Autorzy:
Khojastehnazhand, M
Omid, M.
Tabatabaeefar, A.
Data publikacji:
2009
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Instytut Agrofizyki PAN
Tematy:
determination
orange fruit
volume
mass
surface area
image processing
segmentation method
Źródło:
International Agrophysics; 2009, 23, 3; 237-242
0236-8722
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies