Tytuł pozycji:
The effect of partial replacement of soybean meal protein with guar (Cyamopsis tetragonoloba) meal protein on the cost-effectiveness of pig fattening
- Tytuł:
-
The effect of partial replacement of soybean meal protein with guar (Cyamopsis tetragonoloba) meal protein on the cost-effectiveness of pig fattening
Wpływ częściowego zastąpienia białka poekstrakcyjnej śruty sojowej, białkiem pochodzącym ze śruty guar (Cyamopsis tetragonoloba) na efektywność tuczu świń
- Autorzy:
-
Karpiesiuk, K.
Kozera, W.
Bugnacka, D.
Wozniakowska, A.
Jarocka, B.
- Data publikacji:
-
2018
- Wydawca:
-
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Źródło:
-
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Animal Science; 2018, 57[4]
1898-8830
- Język:
-
angielski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie