Tytuł pozycji:
Morphological characteristics and nutritional value of purple-coloured storage roots of carrots protected with a biofungicide
- Tytuł:
-
Morphological characteristics and nutritional value of purple-coloured storage roots of carrots protected with a biofungicide
Morfologia i wartość odżywcza korzeni spichrzowych marchwi o fioletowym zabarwieniu uprawianej z wykorzystaniem biofungicydu
- Autorzy:
-
Majkowska-Gadomska, J.
Dobrowolski, A.
Mikulewicz, E.
- Data publikacji:
-
2018
- Wydawca:
-
Polska Akademia Nauk. Instytut Agrofizyki PAN
- Źródło:
-
Acta Agrophysica; 2018, 25, 2
1234-4125
- Język:
-
angielski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie