Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Informacja o podręczniku "Kultura bezpieczeństwa żywności. Istota i narzędzia pomiaru". Autor Małgorzata Z. Wiśniewska

Tytuł:
Informacja o podręczniku "Kultura bezpieczeństwa żywności. Istota i narzędzia pomiaru". Autor Małgorzata Z. Wiśniewska
Autorzy:
Czernyszewicz, E.
Data publikacji:
2017
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Tematy:
recenzje
monografie naukowe
Wisniewska Malgorzata Z.
bezpieczenstwo zywnosci
lancuchy zywnosciowe
uwarunkowania prawne
kultura bezpieczenstwa zywnosci
kultura sprawiedliwego traktowania
Źródło:
Nauki Inżynierskie i Technologie; 2017, 2(25)
2449-9773
2080-5985
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies