Tytuł pozycji:
Wpływ kwasów organicznych jako czynnika antyoksydacyjnego na jakość krótkotrwale przechowywanej świeżo krojonej sałaty kruchej (Lactuca sativa L. var. capitata)
- Tytuł:
-
Wpływ kwasów organicznych jako czynnika antyoksydacyjnego na jakość krótkotrwale przechowywanej świeżo krojonej sałaty kruchej (Lactuca sativa L. var. capitata)
The influence of organic acids as an antioxidant factor on short quality stored of fresh-cut crisp lettuce (Lactuca sativa L. var. capitata)
- Autorzy:
-
Wrzodak, A.
Szwejda-Grzybowska, J.
Rutkowski, K.
- Data publikacji:
-
2018
- Wydawca:
-
Instytut Ogrodnictwa
- Źródło:
-
Zeszyty Naukowe Instytutu Ogrodnictwa; 2018, 26
2300-5882
2391-8969
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie