Tytuł pozycji:
Wpływ obróbki wstępnej na zawartość PCDD/F + dl-PCB w tkance mięśniowej łososia atlantyckiego (Salmo salar) i troci wędrownej (Salmo trutta)
- Tytuł:
-
Wpływ obróbki wstępnej na zawartość PCDD/F + dl-PCB w tkance mięśniowej łososia atlantyckiego (Salmo salar) i troci wędrownej (Salmo trutta)
- Autorzy:
-
Usydus, Z.
Szlinder-Richert, J.
- Data publikacji:
-
2016
- Wydawca:
-
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 6
1425-6959
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie