Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw dodatkow stabilizujacych kinetyke inaktywacji cieplnej alfa-amylazy z Aspergillus oryzae

Tytuł:
Wplyw dodatkow stabilizujacych kinetyke inaktywacji cieplnej alfa-amylazy z Aspergillus oryzae
Autorzy:
Samborska, K
Data publikacji:
2006
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Tematy:
sorbitol
stabilizatory
inaktywacja termiczna
glicerol
laktitol
alfa-amylazy
Aspergillus oryzae
mannitol
sacharoza
trehaloza
Źródło:
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2006, 13, 4; 32-38
1425-6959
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies