Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena zawartości metali ciężkich oraz cech jakościowych ziarna pszenicy

Tytuł:
Ocena zawartości metali ciężkich oraz cech jakościowych ziarna pszenicy
Evaluation of heavy metals content and qualitative traits of wheat grain
Autorzy:
Stolarska, A.
Gregorczyk, A.
Przybulewska, K.
Podlasinska, J.
Data publikacji:
2010
Wydawca:
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
Tematy:
pszenica
ziarno
zawartosc metali ciezkich
cechy jakosciowe
zanieczyszczenia chemiczne
czas przechowywania
maka pszenna
zawartosc glutenu
liczba opadania
rozplywalnosc glutenu
typy maki
Źródło:
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica; 2010, 14
2081-1284
Język:
polski
Prawa:
CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies