- Tytuł:
-
Wpływ klas uformowania i otłuszczenia tusz na pH mięsa wołowego oraz charakterystyka struktury skupu bydła krajowego
Effect of carcass conformation and fatness on beef pH and characterization of the purchase structure of domestic beef cattle - Autorzy:
-
Janiszewski, P.
Borzuta, K.
Lisiak, D.
Powalowski, K.
Samardakiewicz, L. - Data publikacji:
- 2015
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Zootechniczne
- Tematy:
-
bydlo rzezne
skup
struktura skupu
tusze wolowe
otluszczenie
klasy uformowania
mieso wolowe
jakosc miesa
odczyn miesa - Źródło:
-
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego; 2015, 11, 4
1733-7305 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł