Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ genotypu w locus PrP na poziom wybranych cech użytkowości mięsnej wrzosówki polskiej

Tytuł:
Wpływ genotypu w locus PrP na poziom wybranych cech użytkowości mięsnej wrzosówki polskiej
Influence of PrP genotype on selected meat traits of Polish Heath Sheep
Autorzy:
Czub, G.
Niznikowski, R.
Data publikacji:
2015
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Zootechniczne
Tematy:
owce
choroby zwierzat
choroby prionowe
trzesawka owiec
genotyp
owca wrzosowka
cechy uzytkowosci miesnej
wzrost zwierzat
przyrost masy ciala
wydajnosc rzezna
Źródło:
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego; 2015, 11, 4
1733-7305
Język:
polski
Prawa:
CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies