Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Postrzeganie jakości produktów mleczarskich przez nabywców finalnych

Tytuł:
Postrzeganie jakości produktów mleczarskich przez nabywców finalnych
Perceptions of product quality for dairy products by final purchasers
Autorzy:
Iwanicka, A.
Data publikacji:
2009
Wydawca:
The Polish Association of Agricultural and Agribusiness Economists
Źródło:
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu; 2009, 11, 3
1508-3535
2450-7296
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Określono istotę jakości produktu spożywczego oraz elementów, które ją tworzą. Przeprowadzone badania umożliwiły określenie czynników branych pod uwagę przez nabywców finalnych przy zakupie produktów mleczarskich oraz elementów, które w ich opinii określają jakość takich wyrobów.

This paper attempts to define the essence ofproduct quality for foodstuff as well as the elements influencing the quality. The aim of the research conducted was to identify factors taken into consideration by final purchasers when purchasing dairy products, along with elements, which in their opinion determine the quality of these products.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies