Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Koncentracja produkcji i przetwórstwa mleka jako czynnik konkurencyjności

Tytuł:
Koncentracja produkcji i przetwórstwa mleka jako czynnik konkurencyjności
Concentration of production and processing of milk as a factor of competitiveness
Autorzy:
Rybicki, G.
Data publikacji:
2009
Wydawca:
The Polish Association of Agricultural and Agribusiness Economists
Źródło:
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu; 2009, 11, 3
1508-3535
2450-7296
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Zaprezentowano zmiany dotyczące koncentracji produkcji mleka i jego przetwarzania. Koncentracja jest istotnym czynnikiem konkurencyjności na rynku mleka, wewnętrznym oraz globalnym. Te zmiany wraz z innymi procesami dostosowawczymi pozwalają sprawniej funkcjonować w nowych uwarunkowaniach i są konieczne dla uzyskiwania przewagi konkurencyjnej.

The paper aims to present the concentration of milk production and milk processing as well as changes that took place in this sector. It argues that concentration is one of factors facilitating and obtaining competitive advantage at cleanginig market.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies