- Tytuł:
-
Badania doświadczalne nad możliwością poprawy wartości odżywczej przeciętnej racji pokarmowej ludności demokratycznej Republiki Wietnamu. Część II. Wpływ wzbogacania na wartość odżywczą i skład aminokwasowy diet doświadczalnych
Experimental studies related to the possible improvement of nutritive value of an average food ration of the Vietnamese. II. The influence of a supplementati on on the nutritive value and aminoacids content of experimerntal diets - Autorzy:
-
Khoi, H.H.
Rakowska, M. - Data publikacji:
- 1972
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
badania doswiadczalne
wartosc odzywcza
racje pokarmowe
czlowiek
Wietnam
aminokwasy
dieta
sklad chemiczny
niedobor bialka
skladniki odzywcze - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1972, 23, 5
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł