Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania nad wartością odżywczą niektórych grzybów krajowych. Część II. Badanie nad zawartością i strawnością związków azotowych w Pieprzniku jadalnym (kurka), Pieczarce dwuzarodnikowej

Tytuł:
Badania nad wartością odżywczą niektórych grzybów krajowych. Część II. Badanie nad zawartością i strawnością związków azotowych w Pieprzniku jadalnym (kurka), Pieczarce dwuzarodnikowej
Issledovanija pitatel'nojj stoimosti nekotorykh mestnykh gribov. Chast' II. Issledovanija nad kolichestvom i udobovarimost'ju azotistykh soedinenijj v cantharellus cibarius Fries Agaricus bisporus Lange
Studies on nutritive value of some polish mushrooms. II. Content and digestibility of nitrogenous substances in Cantharellus cibarius and Agaricus bisporus
Autorzy:
Karkocha, I.
Mlodecki, H.
Data publikacji:
1964
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1964, 15, 1
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies