Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania nad zawartością akseroftolu i karotenu w diecie i surowicy krwi u zdrowych niemowląt karmionych sztucznie. Część II. Zawartość witaminy A, beta-karotenu i sumy karotenoidów w posiłkach dla niemowląt w zależności od pory roku

Tytuł:
Badania nad zawartością akseroftolu i karotenu w diecie i surowicy krwi u zdrowych niemowląt karmionych sztucznie. Część II. Zawartość witaminy A, beta-karotenu i sumy karotenoidów w posiłkach dla niemowląt w zależności od pory roku
Issledovanie soderzhanija akserovtola i karotena v diete i syvorotke krovi u zdorovykh mladencev kormljonnykh iskusstvenno. Chast II. Soderzhanie vitamina A, beta-karotena i summy karotenoidov v pishhe mladencev v zavisimosti ot vremjon goda
Studies of vitamin A and carotene content in diet and blood serum of normal infant artificially fed. Part II. Seasonal variations of vitamin A, beta-carotene and carotenoids content in infant meals
Autorzy:
Dietl, B.
Litwin, E.
Data publikacji:
1966
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1966, 17, 2
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies