- Tytuł:
-
Wpływ składników mieszanek peklujących na wzrost Camplobacter jejuni
The effect of the components of pickling mixtures on the growth of Camplobacter jejuni
Vlijanie komponentov semesejj dlja solenija na vizractanie Camplobacter jejuni - Autorzy:
- Dabrowski, J.
- Data publikacji:
- 1987
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
mieszanki peklujace
peklowanie
wplywy
Campylobacter jejuni
agar
wyniki badan
witamina C
dzialanie bakteriobojcze - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1987, 38, 6
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł