Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ składników mieszanek peklujących na wzrost Camplobacter jejuni

Tytuł:
Wpływ składników mieszanek peklujących na wzrost Camplobacter jejuni
The effect of the components of pickling mixtures on the growth of Camplobacter jejuni
Vlijanie komponentov semesejj dlja solenija na vizractanie Camplobacter jejuni
Autorzy:
Dabrowski, J.
Data publikacji:
1987
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
mieszanki peklujace
peklowanie
wplywy
Campylobacter jejuni
agar
wyniki badan
witamina C
dzialanie bakteriobojcze
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1987, 38, 6
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies