- Tytuł:
-
Zastosowanie analizy aminokwasów do oceny wartości odżywczej białka produktów spożywczych
The application of amino-acid analysis for evaluating the nutritive value of protein in food products - Autorzy:
-
Kunachowicz, H.
Klys, W.
Czarnowska-Misztal, W. - Data publikacji:
- 1977
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
ocena wartosci
wartosc odzywcza
bialka
produkty spozywcze
aminokwasy
zawartosc bialka - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1977, 28, 4
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł