- Tytuł:
-
Wpływ procesów kulinarnych na zachowanie witamin grupy B. Cz. I. Tiamina i witamina B6
Effect of thermal processing on the retention of group B vitamins in various lunch dishes. Part I. Thiamine and witamin B6 - Autorzy:
-
Secomska, B.
Nadolna, I. - Data publikacji:
- 1979
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
posilki
obiady
racje pokarmowe
zawartosc witaminy B6
witaminy grupy B
zawartosc witamin
zawartosc tiaminy
oznaczanie zawartosci
zywienie zbiorowe
stolowki - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1979, 30, 6
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł