Tytuł pozycji:
Oznaczanie zawartości azotynów i azotanów w niektórych warzywach krajowych
- Tytuł:
-
Oznaczanie zawartości azotynów i azotanów w niektórych warzywach krajowych
Estimation of nitirites and nitrates in some home-raised vegetables
- Autorzy:
-
Lemieszek-Chodorowska, K.
Michalak, I.
Pukorska, W.
Lisowska, W.
Kotlarek, J.
Cywinska, M.
Kula, H.
Mazurkiewicz, K.
Jarysz, M.
Kosinska, K.
Modrzejewska, H.
Kujawska, T.
- Data publikacji:
-
1972
- Wydawca:
-
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
zawartosc azotynow
zawartosc azotanow
warzywa krajowe
oznaczanie zawartosci
badania naukowe
salata
rzodkiewka
szpinak
pietruszka
nawozy azotowe
- Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1972, 23, 5
0035-7715
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie