Tytuł pozycji:
Wyniki badań nad wartością odżywczą krajowych serów białch i twarogów
- Tytuł:
-
Wyniki badań nad wartością odżywczą krajowych serów białch i twarogów
The results of analysis of Polish soft cheese-like products
- Autorzy:
-
Szkilladziowa, W.
Wojna, L.
Rudowska, J.
Luczakowa, J.
- Data publikacji:
-
1950
- Wydawca:
-
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1950, 01, 1
0035-7715
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie